Siden sidste generalforsamling maj 2013 har der i støtteforeningen været afholdt 7 bestyrelsesmøder samt et fællesmøde med de øvrige venneforeninger under Muse®um.

Konstituering: Formand, næstformand, kasserer, referent, webmaster.

Arrangementer: 1. Grynderup Sø, 2. Salling Ungdomsskole, 3. præsentation af Muse®ums kulturhistoriske samling, 4. De 5 år, Resen Skole, 5. Fur Kirke, restaureringen af tårnet, 6. Grinderslev Kloster (28. maj). Kommende i efteråret: 1. Krabbesholm, Stubber Kloster. Vedtægtsændring, navneskifte: foranlediget af navneskiftet til Muse®um og Krydsfelt Skive.

Venneforeningsmødet 22.06.13. Utilfredshed med (den manglende) kommunikation og indflydelse venneforeninger og museum imellem. Museumsklub, hvem skal repræsentere hvem?

Hjemmeside: Foreningen, museerne, Limfjordslandets historie, integreret med de kulturhistoriske museers samlinger.

Gl. Skivehus: Er uløseligt forbundet med Skives historie, Kong Valdemars Jordebog 1231, kongelev, borgkøkkenet fra 1300-tallet, købstadsprivilegier bekræftes i 1326. Hed oprindeligt Skiuegarthæ / Skivegård indtil velsagtens o. 1400 (Nygaards sedler, 1407-1516) Krongods indtil 1661.

Garizim:

Indkaldelse til generalforsamling