Tirsdag den 21. februar fortæller Turi Thomsen Brårupgade 18, 7800 Skive. om de seneste arkæologiske undersøgelser ved vore rigtigt gamle herregårde – borge i Salling. Hun vil bl.a. komme ind på de seneste udgravninger ved Kås, Østergaard og Gl. Skivehus Hvor meget man i bedste fald kan få ud af selv mindre undersøgelser, hvilke perspektiver og muligheder, der findes for nye undersøgelser og forskning på området. Næsten hver eneste gang vi sætter skovlen i jorden i nærheden af disse gamle herregårde dukker der nye informationer op, der føjer nye brikker til ”det store kulturhistoriske puslespil”.

Mødet er kl. 19.00. Entre og kaffe koster 50 kr for medlemmer og 70 kr for ikke medlemmer.

Nyhedsbrev - kommende arrangementer 2019

Invitation 2019 Det legede vi med