GENERALFORSAMLING
AFLYSES i 2020.

Årskort for medlemmer, der har betalt kontingent er udsendt ultimo maj 20.

I henhold til foreningens vedtægter § 6 skal der hvert år afholdes generalforsamling inden d. 1. juni.

Dagsorden iflg. vedtægterne, herunder formandens og kassererens beretninger, nyvalg til bestyrelsen.

Bestyrelsen har besluttet, at det i medfør af pandemien med coronavirus og heraf følgende myndighedsforanstaltninger

ikke vil være muligt at afholde årets generalforsamling.

Denne force majeure situation er ikke forudset i foreningens vedtægter.

• Derfor fortsætter bestyrelsen sit arbejde et år mere uden nyvalg for de to medlemmer, der skulle have været på valg i 2020.
  • Formandens beretning udsendes med mail og lægges her på hjemmesiden.
  • Der vil også på generalforsamlingen i 2021 blive fremlagt to års reviderede regnskaber til godkendelse, da dette års regnskab kun bliver kort kommenteret i formandsberetningen.
  • Vi afventer mulighederne for at kunne afholde arrangementer i 2020. Men vi vil løbende lægge lokalhistoriske indslag ind på hjemmesiden som en midlertidig kompensation.
  • Der vil på generalforsamlingen i 2021 blive fremsat forslag til vedtægtsændringer, der vil kunne tage højde for en situation som den, der har gjort det nødvendigt at aflyse årets generalforsamling.

På bestyrelsens vegne,

Gunhild Olesen Møller, formand